Redakce prestižního technologického webu vyzdvihuje zejména sdílení kontaktů a kalendářů, možnost společné úpravy dokumentů, správu e-mailových konferencí či integraci ChatGPT.

Mezi sedm nejlepších hostingových e-mailových služeb na světě vybrala redakce prestižního technologického webu ZDNET poštovního klienta společnosti IceWarp. Vůbec nejlepší je pak podle ní e-mail IceWarpu v kategorii hostingových služeb pro cloudové servery. ZDNET to uvedl v žebříčku, který zveřejnil 4. června. Mezi nejlepší hostingové e-mailové služby dále uvedl Google WorkSpace, Hostinger, Microsoft 365 Business, Webhosting A2, Rackspace a Protonmail.

Za největší klady e-mailu od IceWarpu považuje ZDNET možnost společné úpravy dokumentů a nezvykle dlouhou zkušební dobu při nasazení tohoto řešení do firmy nebo organizace. „Kromě skvělého jména IceWarp nabízí hostování e-mailů používaných v prohlížeči, které kombinuje cloudové a on-premise technologie,“ konstatuje web. Velcí globální poskytovatelé se postupně přiklání k poskytování cloudových e-mailových aplikací, zatímco od on-premise řešení, kdy má klient data uložena u sebe na serveru, se odklání. IceWarp nadále nabízí obě možnosti a u on-premise řešení paradoxně zaznamenává zvyšující se zájem.

Češi chtějí mít data v cloudu pod kontrolou, šest z deseti firem je požaduje mít v Česku

IceWarp sází na intuitivní službu za výhodnou cenu

„Mezi zákazníky panuje nedůvěra ke službám, u kterých není jisté, kde budou jejich firemní data uložena v cloudu. Registrujeme jasný požadavek, aby byla uložena na území státu, kde poskytujeme naše služby. V některých zemích to je dokonce stanovené zákonem,“ říká Adam Paclt, generální ředitel společnosti IceWarp. Zařazení e-mailové služby mezi sedm nejlepších řešení na světě od redakce webu ZDNET ho těší. „Kombinujeme kvalitní službu a výhodnou cenu. Od začátku jsme věděli, že chceme poskytovat uživatelsky přívětivé a intuitivní řešení,“ dodává Adam Paclt.

Čím e-mail od IceWarpu zaujal redaktory webu ZDNET? Vysoce hodnotí zejména možnost sdílení kontaktů a kalendářů, společné úpravy dokumentů, správu e-mailových konferencím webových schůzek, integraci ChatGPT, audio a video konference, ale také mobilní aplikaci a synchronizaci a archivaci dat. „Dashboard IceWarpu představuje atraktivní rozhraní pro přístup k e-mailům, kalendářům, schůzkám a souborům,“ popisuje ZDNET. IceWarp poskytuje svoji komunikační platformu organizacím od deseti uživatelských účtů výše s úložištěm 200 GB pro e-mail na jednoho uživatele a 1 TB pro soubory na uživatele.

S umělou inteligencí zatím klouzáme po povrchu, míní šéf českého konkurenta Microsoftu a Google

Štítky