Jak vychází čistě česká komunikační platforma IceWarp ve srovnání s Google Workspace? Věděli jste, že vás IceWarp vyjde až o 71 % levněji a nemusíte platit za funkce, které nechcete?

Každý, kdo alespoň jednou nakoupil na farmářských trzích, ví, že lokální produkty mají mnohem víc šťávy než cokoliv vypěstovaného ve velkovýrobě. Proč každou jahodu vybalovat z plastu, když jich za rohem seženete plný proutěný košík? Jsou i chutnější a navíc víte, kde ta jahoda vyrostla. A teď si namísto farmářské jahody představte IceWarp.

Proč roste poptávka po domácí produkci?

Dnes bude IceWarp v roli farmáře, kterého vídáte každý víkend na trzích. A nejste jediní, kdo se dívá po domácích produktech. Už i 55 % Američanů pochopilo, že má smysl podporovat místní prodejce. Jde o pozitivní trend, který dokazuje, že malé obchody a místní výrobci mají konečně navrch nad korporátními molochy. Podívejme se na čtyři důvody, proč se vyplatí nakupovat u lokálních prodejců.

#1: Náklady

A zase ta cena. V době neustále rostoucí inflace je cena ještě důležitějším prvkem každé nabídky než kdy dřív. Ať už jde o cenu jahod nebo nástrojů pro firemní komunikaci. Pokud dnes používáte službu Google Workspace, pak přechodem na IceWarp ušetříte až 71 % nákladů!

To je o 29 % nižší TCO. IceWarp, stejně jako Workspace, nabízí různé možnosti předplatného. U IceWarpu si ale vyberete přesně to, co chcete a potřebujete. Za nic víc neplatíte. Lokální produkt totiž myslí i na lokální cenu. To se pozitivně projeví na pravidelné měsíční útratě vaší firmy. A možná konečně zbyde i na jahody. (Ještě nejste přesvědčení? Podívejte se na toto srovnání cen!)

MS 365 bychom vyměnili za levnější řešení, shodují se tři čtvrtiny IT manažerů

#2: Funkce

Cena je samozřejmě důležitá. Ale pak si říkáte, jestli náhodou neušetříte jen proto, že to nové řešení nabízí míň funkcí. Dneska musíte nakupovat obezřetně, o tom žádná. Stačí se však trochu porozhlédnout a zjistíte, že s cenou IceWarpu je to právě naopak.

IceWarp nabízí mnohem víc funkcí a díky tomu posune vaši firemní komunikaci o několik délek před konkurenci. Obsahuje doslova vše, na co jste již zvyklí:

Tyto funkce jistě znáte i z Google Workspace. IceWarp má však jednu obrovskou výhodu oproti konkurenci. Je designovaný na práci z jediného okna prohlížeče. Už nikdy nemusíte překlikávat z Gmailu do Google Dokumentu, na Meets, zpět do Gmailu a tak pořád dokola. Od teď už můžete upravovat dokumenty společně s kolegy, nahrávat konferenční hovory (funkce, kterou ve Workspace taky nenajdete) a diskutovat o dnešním obědě a potřebujete na to jenom jedno jediné okno.

Nejlepší e-mail na cloudu? Podle ZDNET je to český IceWarp

#3: Nasazení, nastavení, administrace

Zní to příliš dobře, než aby to byla pravda? Na to si zvykněte, protože naše trhy vyrazí dech nejednomu návštěvníkovi. IceWarp nabízí nejen všechny funkce, které potřebujete k práci, a za nižší cenu než Workspace, ale je i snadnější na nasazení a administraci.

IceWarp se nasazuje jednoduše, protože funguje v cloudu, a celý proces trvá zhruba 10 minut. My se staráme o zálohování všech dat a ukládáme požadované informace po dobu 30 dnů (další služba, kterou Google Workspace nenabízí). Vaši zaměstnanci tak nepotřebují žádné technické znalosti. Stačí, když si otevřou internetový prohlížeč.

Jednodušší je i nastavení, protože vás informujeme o každé připravované aktualizaci, kterou za vás nasadíme. Taky zajistíme AD/LDAP připojení pro snadnější poskytování služeb uživatelům.

A do třetice, IceWarp nabízí jednodušší administraci díky „all-in-one“ přístupu a bezproblémovým aktualizacím systému i aplikací. Navíc je multiplatformní, takže ho spustíte, i když zrovna nepoužíváte operační systém od Microsoftu.

Teamsy jako součást MS 365 nevadí jen EU, ale i třetině českých IT manažerů

#4: Made In The Czech Republic

Vzhledem ke své menší velikosti je IceWarp srovnatelný s místním farmářem. Největší rozdíl mezi IceWarpem a Workspace je tedy náš osobní přístup k zákazníkům. Díky tomu máme čas a prostor na opravdovou péči o vás, naše zákazníky – zajistíme, že migrace dat proběhne bez problémů, že budete vědět o každé novince i aktualizaci. Máte jistotu, že nejste součástí Google proudu. Že nejste jen další společnost přeplácející za globalizované služby, které by mohla pořídit lokálně a levněji.

Potřebujete pomoct s nasazením, upravit interní procesy nebo nainstalovat nový SSL certifikát? Stačí zavolat našim odborníkům a hned se na to společně podíváme.

Zastavte se u IceWarpu ještě dnes a hned si můžete pořídit skvělé řešení vyvinuté v Česku. Nakupovat lokálně je nejen trendy, ale i výhodné. Pusťte k vodě předražené předplatné Google Workspace a spolehněte se na lokální řešení pro firemní komunikaci.

Vyberte si čerstvě vypěstované, na míru připravené předplatné IceWarpu a sami uvidíte, jak vypadá změna k lepšímu. Garantujeme, že po masově vyráběných produktech už ani nevzdechnete.

Image by rawpixel.com on Freepik

Štítky