Společnost z portfolia distribuční firmy EET Group se specializuje na kabely, adaptéry a počítačové příslušenství.

MicroConnect, přední dánská značka specializující se na výrobu kabelů, adaptérů a počítačového příslušenství, přichází s novou vizuální identitou a zároveň uvádí nový komplexní katalog svých produktů. Díky více než dvacetiletým zkušenostem v oboru a robustní logistické síti zahrnující Dánsko, Velkou Británii, Francii, Norsko a Španělsko nastavuje MicroConnect standardy pro inovace a spolehlivost v oboru. Společnost patří do skupiny EET Group, předního distributora IT komponent a náhradních dílů v celé Evropě.

Obnovená identita značky podtrhuje její závazek poskytovat vysoce kvalitní a inovativní řešení, která splňují měnící se potřeby IT profesionálů. „Naše nová identita značky odráží naši oddanost kvalitě, inovacím a spokojenosti zákazníků. Naším cílem je být průkopníkem v našem oboru, neustále přinášet na trh nové a špičkové produkty a zároveň si udržovat výjimečný zákaznický servis a technické znalosti,“ říká Emil Olsen, vedoucí společnosti MicroConnect.

Kdo šetří na kabelech, tomu se to prodraží, říká šéf EET Group pro Česko Jan Bartoš

Nové ekologické recyklované kabely

Rozsáhlý sortiment produktů MicroConnect nyní zahrnuje rozšířenou nabídku napříč kategoriemi síťových, audio, video, datových a napájecích řešení, stejně jako řešení na míru podle specifických požadavků zákazníků. V rámci příslibu své značky MicroConnect klade důraz na udržitelnost a zajišťuje, aby jeho produkty byly šetrné k životnímu prostředí a aby jejich provoz minimalizoval dopad na životní prostředí. Tento závazek k udržitelnosti je základním prvkem jejich obchodní strategie, která je v souladu s jeho hodnotami spolehlivé kvality, inovací a výjimečného zákaznického servisu.

V této souvislosti se MicroConnect chystá uvést řadu recyklovaných kabelů EcoLink by MicroConnect, čímž společnost přispěje k udržitelnosti a osloví zákazníky, kteří jsou citliví na otázky spojené s ochranou životního prostředí. Zároveň si tyto recyklované kabely zachovají technickou kvalitu spojovanou se značkou MicroConnect. Půjde o kabely HDMI, USB Lighting, které budou kopírovat nerecyklované nejprodávanější produkty MicroConnect. Vyrobeny budou ze stoprocentně recyklovaného GRS materiálu, včetně pláště a zástrčky. Celá produktová řada bude v černé barvě a na trh se dostane v prvním čtvrtletí příštího roku.

EET Group zkompletovala nabídku ProAV, nově distribuuje značku Atlona

Nově vydaný produktový katalog představuje širokou škálu produktů MicroConnect, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly výkon, spolehlivost a hodnotu. Oproti minulému katalogu obsahuje více než 300 nových položek.

Úvodní foto: MicroConnect