Po dvouleté nemastné, neslané a v podstatě neviditelné distribuci značky společností Asbis se na místo výhradního distributora Loewe pro český a slovenský trh konečně vrací „známá firma“ : ) BaSys CS.

A půjde nejen o elektroniku s proslulým jménem Loewe, ale i o novou značku, někdo říká „řadu“, „We. by Loewe“ určenou zejména pro mladé kupující. Méně znalým, nebo těm, kteří dění v branži tolik nesledují připomínáme, že německá společnost Loewe hrála klíčovou roli už na samém počátku vzniku televizorů a dlouho, dlouho po tom až do doby, než se dostala do finančních problémů. I dnes, jako tenkrát, pracuje se značkou „Made in Germany“, nověji vedle televizorů nabízí i několik audio zařízení z nichž některé (z roku 2020) vidíte ve fotogalerii níže.

Loewe o sobě dává vědět. Vlastní ho nová společnost a chystá nové televizory i další značku

Vedle výše uvedeného letos výrobce oznámil, že do role nového velvyslance značky pasoval fotbalovou hvězdu Kyliana Sanmi Mbappé Lottina, že uvedl nový Bluetooth reproduktor We. Hear Pro se zbrusu novou konstrukcí a že u vybraných televizorů přechází na nové obrazovky OLED vyráběné speciálně pro něj (samozřejmě LG).

„Společnost BaSys, jako přední distributor profesionálních i spotřebitelských audio produktů z oblasti audiovizuální techniky hledala partnera, který by náročným zákazníkům v České republice i na Slovensku nabídl komplexní ekosystém nejkvalitnějších AV produktů,“ komentuje partnerství Martin Cakl, generální ředitel společnosti BaSys CS a pokračuje: „Značky Loewe i We. by Loewe tyto požadavky dokonale splňují a dále rozvíjí letitou tradici vývoje unikátních produktů a inovativních technologií. Legendární kvalitu a design výrobků Loewe garantuje výrobce zákazníkům mimo jiné i výrobou podle nejvyšších technologických standardů v Německu,kterou doplňuje profesionální servis.“